Kedvezményes fenyőfavásár Újbudán

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is igyekeztünk segíteni abban, hogy egyetlen újbudai se maradjon ki a karácsony méltó megünnepléséből. Éppen ezért az önkormányzat kedvezményes fenyőfavásárt szervezett, melynek során 500 forintért lehetett hozzájutni 1 darab fenyőfához.

Albertfalván, Gazdagréten, a Feneketlen-tónál és Kelenföld Városközpontban 500 forintért lehetett megvásárolni az önkormányzat által beszerzett fenyőfákat. Ezek közül bárki vásárolhatott, aki 11. kerületi lakcímmel rendelkezett, de a rászorulókat korábban értesítették az akcióról.

A közel tíz éves hagyományra visszatekintő kedvezményes fenyővásárra nagy volt az érdeklődés. Kelenföldön sokan vártak a fát szállító kamionra, de minden rászoruló gyorsan hozzájutott a fenyőhöz. Simicskó István honvédelmi miniszter, Újbuda országgyűlési képviselője személyesen segítette az ideális méretű karácsonyfa kiválasztását. Elmondta: idén már osztott burgonyát, hagymát és muskátlit is, hiszen az önkormányzat évente több alkalommal segíti a polgárokat, hogy olcsóbban jussanak alapvető élelmiszerekhez, hasznos dolgokhoz.

(forrás:ujbuda.hu)

 Vissza a hírekhez