2021. szep. 15.

Több száz helyszínen országszerte zajlik az aláírásgyűjtés a Fidesz–KDNP petíciójához.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója közösségi oldalán tegnap hangsúlyozta: „Nem felejtünk! Ezt jelzi az is, hogy a Gyurcsány-show iránt mutatott érdeklődés eltörpül a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony petíció mellett. Ha nem akarod, hogy visszatérjenek a múlt emberei, a rendőrattak felelősei és Gyurcsány kishitű, nemzetellenes politikája, akkor írd alá Te is!"

Varga Judit igazságügyi miniszter felkereste újbudai aláírásgyűjtő standunkat, mivel „egyetért velünk, hogy a kudarcokkal teli Gyurcsány-korszak emberei vissza akarnak kerülni a hatalomba, ezért a közösen elért eredményeinket meg kell védenünk”. A Nemzeti Jogvédő Szolgálat pedig tudatta, hogy nemzeti megemlékezést szerveznek a Kossuth térre péntek délutánra „a böszme őszödi beismerésének nyilvánosságra kerülése, a 2006-os őszi népfelkelés és a rendőrterror 15. évfordulóján”.

Megtekintésre ajánlott továbbá két tényfeltáró dokumentumfilm – Res iudicata és Civil jelentés címmel – főleg azoknak, akik nem tudják, vagy már elfelejtették mi történt 2006 őszén, esetleg kételkednek a rendőrterror megtörténtében, vagy akik a magát felelősnek nem érző akkori miniszterelnöknek csak a mai fiatalok felé trendinek maszkírozott arcát ismerik, és/vagy hajlamosak elhinni hazugságait.

(forrás: magyarhirlap.hu)